Selecteer een pagina

Werkplaats

Specialist nodig? Plan een werkplaatsafspraak!

FL Cars heeft met haar zusteronderneming AutoTotaal brede kennis van reparatie en onderhoud van voertuigen. Als universele garage richt AutoTotaal zich op verschillende merken voor onderhoud op verschillende gebieden.

Denk hierbij aan banden en velgen, airco service, regulier onderhoud zoals remmen, olie onderhoudsbeurten enzovoorts alsmede aan raparaties aan motor en electra van uw voertuig.

Bij FL Cars & AutoTotaal denken ze met u mee over uw vraagstukken met betrekking tot het onderhouden en in top conditie houden van uw voertuig. Hierin onderscheid FL Cars zich in het zo betaalbaar mogelijk oplossen van uw problemen zonder hierbij kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Banden & Velgen

Wij  leveren voor iedere wagen een breed assortiment banden en velgen. Ook voor balanceren, uitlijnen, bandenwissel, bandenopslag kunt u bij ons terecht.

Onderhoud & APK

Als merkonafhankelijke garage zijn wij u van dienst voor klein onderhoud aan uw wagen. Hierbij zijn wij niet gebonden aan dure inkoopkanalen via de merkdealer.

Occasions

FL Cars bied een breed scala aan jong gebruikte kwaliteits occassions. Hier bent u aan het juiste adres voor uw betrouwbare en gecontroleerde occassion.

FL Cars & AutoTotaal staan voor kwaliteit, bij ons bent u aan het juiste adres voor betrouwbaar onderhoud en raparatie aan uw wagen. Wij geven u de keuze en kunnen vaak vooraf duidelijkheid verschaffen en een indicatie geven van de te verwachten kosten, u komt bij FL Cars & AutoTotaal nooit voor verassingen te staan.

Jarenlange ervaring zorgt er voor dat u met een gerust hart uw wagen ter reparatie kan achterlaten, vervangend vervoer behoord uiteraard tot de mogelijkheden. Wilt u een prijsopgaaf voor uw reparatie?

Vul onderstaand formulier in en krijg direct duidelijkheid over de te verwachten kosten!

Werkplaats afspraak plannen? Maak afspraak!

Banden of Velgen nodig? Bekijk actuele aanbiedingen!